loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Reductor presiune AR/Co2 cu economizor gaz

Reductor presiune cu economizor pentru sudura TIG si MIG/MAG prevazut cu iesire separata pentru perna de gaz. Tip de gaze: Argon/Mix Argon/H2Mix

Reductor presiune Acetilena MOST

Reductor de presiune pentru butelie acetilena. -tipul de gaz: acetilena -presiunea maxima de intrare: 25 bar -intervalul presiunii de lucru: 0-1.5 bar -debitul maxim de gaz: 5 m3/h -marimea piulitei de intrare: jug -marimea piulitei de iesire: G 3/8LH -diametrul furtunului: 8 mm Reductoarele sunt in concordanta cu PN-EN ISO 2503 , in ceea ce priveste cerintele de siguranta , materialele folosite,controlul calitatii ,caracteristici de lucru , precum si marcajul .Manometrele utilizate indeplinesc cerintele ISO / IEC562 nd.

Reductoare presiune - Pentru buteliile de gaz Aveti nevoie de reductoare presiune cu o constructie robusta, durabila, care sa fie usor de exploatat si de intretinut? Pentru o buna functionare a buteliilor de gaz cu respectarea cerintelor de siguranta, va oferim reductoare presiune pentru argon, acetilena si oxigen, cu reglarea precisa a presiunii de lucru si citirea usoara a indicatiilor manometrelor.
Categorii