loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Monitoare cu înregistrare digitala SeeSnake® CS6 si CS6Pak

Rezultate rapide si eficiente Captati secvente si videoclipuri direct pe un dispozitiv USB si generati în mod automat rapoarte multi-media de inalta calitate. Ambele monitoare au aceleasi functii si sunt compatibile cu toate tipurile de role ale camerei SeeSnake. Sistemul CS6 se monteaza pe manerul de andocare SeeSnake MAX rM200 pentru transport si depozitare facilitate. Sistemul CS6Pak se monteaza pe Compact2 si poate fi decuplat cu usurinta pentru asezare si depozitare confortabile. Sistemele CS6 si CS6Pak dispun de acelasi software de calitate si functii de raportare în doi factori de formare diferiti.

Interfata digitala laptop SeeSnake®

Interfata pentru laptop SeeSnake LT1000 va permite sa mariti puterea si flexibilitatea unui laptop prevazut cu SeeSnake Mini sau camere si role standard de inspectie a scurgerilor. Va permite sa utilizati un laptop drept unitate de comanda cu camera video pentru a asigura functii solide de monitorizare, înregistrare, stocare si comunicatii.

Monitor cu înregistrare digitala SeeSnake® CS10

Monitorul CS10 îmbina durabilitatea RIDGID® cu monitorul cu înregistrare digitala cel mai usor de utilizat din industrie. Înregistrarea prin apasarea unui singur buton va permite sa înregistrati poze si videoclipuri direct pe un stick USB si sa îl oferiti direct clientului.

Monitor de raportare digital CS65

Solutie completa de raportare Captare printr-o singura atingere de imagini si video direct pe una sau doua unitati USB si unitatea integrata de hard disc de 1 TB. CS65 se monteaza pe SeeSnake Max rM200 pentru transport usor si depozitare. Adaugati în mod facil titluri pe ecran si adnotari la materialele media captate cu ajutorul tastaturii integrate si generati în mod automat rapoarte multimedia de înalta calitate.

SeeSnake® Compact2 sistem camera

Spatiu necesar redus, performante crescute Performante mari într-un ambalaj compact si durabil. Proiectata pentru inspectarea conductelor cu dimensiuni între 1,5" si 6" (3,8 cm - 15,2 cm), camera video Compacta cu role include un cablu de împingere de 100' (30 m), un cab video cu auto-aliniere de 1" (2,5 cm) si o sonda. Proiectata pentru CS6Pak Fixati monitorul cu înregistrare digitala CS6Pak pe sistemul de andocare Compact2 si sunteti pregatit pentru o configurare ultra rapida. Puneti sistemul în functiune, înclinati monitorul la unghiul de vizualizare dorit si sunteti pregatit sa captati imagini de înalta calitate si videoclipuri pe o unitate USB.

Mini sistem de inspectie video SeeSnake®

Mini sistemul de inspectie video SeeSnake ofera fiabilitate si performanta fara egal, într-o carcasa robusta. Sistemul este acum disponibil cu cap video cu auto-liniere durabil.

SeeSnake® MAX seria rM200

Sistemul cu camera rM200 combina portabilitatea cu versatilitatea seriei de tambur D2, oferind diferite combinatii între rigiditatea cablului de împingere si flexibilitatea arcului în vederea efectuarii lucrarilor de inspectie.

Sistem de inspectie video SeeSnake┬« microDrainÔäó

Conducte de la 1┬╝" p├óna la 3/4" (32 - 75 / 100 mm)* cu lungime de p├óna la 65' (20 m) Patrunde prin mai multe coturi de 90┬░ prezente ├«n majoritatea conductelor de scurgere de 1,5" (40 mm) Sistemul de inspectie video SeeSnake microDrainÔäó ofera dimensiuni reduse si manevrabilitate pentru inspectii pe coturi cu raza str├ónsa si diametru mic. * 3" (75 mm) atunci c├ónd este folosit cu microEXPLORER sau micro CA-300. 4" (100 mm) atunci c├ónd este folosit cu un monitor SeeSnake.

Sistem de inspectie video SeeSnake® microReel

Conducte 1 1?2" - 4 / 5" (40 - 100 / 125 mm)* pân? la 100' (30 m) Trece prin articulatii la 90° în majoritatea conductelor de 50 mm Sistemul de inspectie video SeeSnake microReel ofera dimensiuni reduse si manevrabilitate pentru inspectii pe coturi cu raza strânsa si diametru mic. * 4" (100 mm) atunci când este folosit cu microEXPLORER sau micro CA-300. 5" (125 mm) atunci când este folosit cu un monitor SeeSnake.

Camera de inspectie SeeSnake® Standard

Sistemele de videoinspectie RIDGID SeeSnake ofera fiabilitate si performanta fara egal, într-o carcasa robusta. Fiecare sistem ofera: Resort din otel inox calit 100% pentru capul video, pentru durabilitate optima Lumini de intensitate ridicata si structura robusta, pentru vizualizare exceptionala si viata functionala lunga Emitatoarele flexibile faciliteaza localizarea si sunt compatibile cu locatoarele RIDGID Poate fi utilizata în asociere cu orice monitor sau sistem de înregistrare SeeSnake

Categorii