loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Unealta de presare RP 210-B

Dispozitivul pentru presat compact modelul RP 210-B de la RIDGID este modalitatea rapida si fiabila de a îmbina tevi din cupru, otel inox, PEX si multistrat. Acesta este cu 2 inci (5 cm) mai scurt si cu 25% mai usor decât modelul nostru precedent de dispozitiv pentru presat compact, asigurând astfel o utilizare îndelungata, cu minimum de efort. Acum puteti face mai mult, cu mai putin!

Unealta de presare alimentata cu baterie RP 340-B

Unealta de presare de 32 kN ultra-compacta de generatie noua, având aproape dimensiunea si greutatea unei unelte compacte. Interval de service numai dupa 42.000 de cicluri de presare! Având o greutate cu 17% mai redusa si fiind cu 30% mai mica decât unitatea noastra precedenta, RP 340-B ofera aceeasi functionalitate si durabilitate ca modelele precedente dar într-un design mult mai usor si mai compact. RP 340-B include de asemenea un led si un interval de service îmbunatatit semnificativ, de 42.000 de cicluri

Unealta de presare cu cablu RP 340-C

Unealta de presare de 32 kN ultra-compacta de generatie noua, cea mai usoara unealta de presare cu cablu pe care am oferit-o vreodata. Interval de service numai dupa 42.000 de cicluri de presare! Capacitate de 12 - 108 mm pentru cupru, otel si otel inoxidabi Capacitate de 10 - 75 mm pentru PEX, multistrat Pentru siguranta pe care o ofera o unealta cu cablu, alegeti unealta de presare RP 340-C cu adaptor de alimentare (cablu de 5 m). Având aceleasi caracteristici, aceeasi functionalitate si durabilitate ca RP 340-B, unealta de presare RP 340-C este calul de povara de pe santier. Cu 30% mai mica decât unitatea cu cablu precedenta, RP 340-C este cea mai usoara unealta de presare cu cablu pe care am oferit-o vreodata. Adaptorul de alimentare cu cablu RP 340-C poate fi eliminat si înlocuit în mod facil (optional) cu o baterie Li-Ion de 18 V, oferind utilizatorului toate avantajele unei unelte cu cablu si ale unei unelte de presare alimentata cu baterie.

Categorii