loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Cap de sertizare rotund cu functie de prindere LR-60B

Cap de sertizare pentru prinderea filierelor rotunde de sertizare din domeniul de capacitate. Prezinta un sistem de prindere ergonomic si subtire, ce permite realizarea de lucrari în spatii înguste.

Cap poanson PH-60B

Proiectat pentru a fi utilizat cu poansoane de la RIDGID® asi alte poansoane disponibile în comert, capul poanson este ideal pentru efectuarea de orificii rotunde, patrate si dreptunghiulare în placi din otel moale cu o grosime de pâna la 3 mm.

Cap dispozitiv de taiat tip foarfeca SC-60B

Realizat din otel de înalta rezistenta, acest cap al dispozitivului de taiat utilizeaza lame interschimbabile care pot taia sarma din cupru si aluminiu pentru constructii si sarma din cupru fina cu un diametru de pana la 50 mm.

Scula electrica RE 60

Va prezentam cea mai versatila scula electrica din lume. Scula RE 60 de la RIDGID® prezinta functia noastra unica QuickChange System™, care va permite sa comutati rapid si usor între capetele interschimbabile pentru taiere, sertizare si perforare. Sarcinile dumneavoastra importante pot fi acum efectuate cu o singura scula inovatoare. Nu mai sunt necesare drumuri repetate la camion, în cautarea a diferite scule. Fie ca taiati sarme, sertizati carlige sau perforati cutii, RE 60 va ajuta sa va maximizati productivitatea si eficienta pe santier.

Categorii