loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Service pentru toata gama de aparate de sudura Miller USA

Service autorizat aparate de sudura Miller. Importator direct si unitate service Miller Taxa de constatare: 0 RON. Se pot executa si reparatii in regim de urgenta 24h

Service Miller Maxstar

Efectuam, in calitate de service autorizat Miller in Romania, reparatii pentru toata gama Maxstar

Service Miller Dynasty

Efectuam reparatii pentru toata gama de aparate de sudura Miller Dynasty. Importator si service autorizat aparate sudura Miller USA

Aparatele de sudura Miller reprezinta unele dintre cele mai bune investitii pe care le poti face. Compania Miller a fost infiintata in 1929 si este unul dintre liderii din domeniul productiei si distributiei de aparatura de sudura destinata atat profesionistilor, atelierelor mici si mijlocii si fabricilor, cat si aplicatiilor locale, proiectelor off-shore si utilizatorilor casnici.


Gama de produse de sudura Miller, pe care o gasesti disponibila si pe site-ul DeTop, ofera o varietate de modele, cu optiuni care fac ca aceste modele sa fie potrivite pentru toate nevoile si exigentele utilizatorilor. Vorbim, asadar, de produse si echipamente de calitate, care, insa, la fel ca in cazul tuturor produselor de pe piata, in cazul folosirii pe o perioada indelungata, se pot uza sau pot avea nevoie ca unele piese sa fie inlocuite cu altele noi.


DeTop iti pune la dispozitie reparatii pentru aparate de sudura Miller si un service pentru aparate de sudura Miller tocmai pentru a putea sa iti reconditionezi aparatul si sa il poti folosi din nou, la fel ca inainte.


Constatarea se face la un pret modic, de doar 1 RON, iar garantia serviciilor este de 12 luni. In plus, echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie nu numai cu o gama larga de reparatii, ci si cu sfaturi care te pot ajuta sa intretii cat mai bine aparatul de sudura pe care il detii. Iar daca decizi ca a venit timpul pentru a cumpara unul nou, echipa DeTop iti poate veni in ajutor si in acest caz. Iti punem la dispozitie o gama variata de aparate de sudura, cu specificatii tehnice si functii menite sa te ajute sa obtii cea mai buna sudura, in cele mai bune conditii de siguranta.


In concluzie: stim cat de important este ca aparatul de sudura sa fie in cea mai buna stare, fie ca vorbim de lucrari profesioniste, fie ca vorbim de lucrari sporadice in gospodarie si tocmai de aceea te invitam sa programezi chiar acum o intalnire cu unul dintre specialistii nostri. O intreaga echipa de experti iti sta la dispozitie oricand, la distanta de un singur click.

Categorii