loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Duza taiere acetilena COOLEX 50mm

Duza compatibila cu trusa de taiere RHONA X511 Recomandata pentru materiale cu grosime intre 3 si 50mm Duze dezvoltate special pentru taierea fierului vechi, cu demarare rapida si cu viteza de taiere ridicata.

Duza taiere acetilena COOLEX 100mm

Duza compatibila cu trusa de taiere RHONA X511 Recomandata pentru materiale cu grosime intre 50 si 100mm Duze dezvoltate special pentru taierea fierului vechi, cu demarare rapida si cu viteza de taiere ridicata.

Duza taiere acetilena COOLEX 200mm

Duza compatibila cu trusa de taiere RHONA X511 Recomandata pentru materiale cu grosime intre 100 si 200mm Duze dezvoltate special pentru taierea fierului vechi, cu demarare rapida si cu viteza de taiere ridicata.

Duza taiere acetilena COOLEX 300mm

Duza compatibila cu trusa de taiere RHONA X511 Recomandata pentru materiale cu grosime intre 200 si 300mm Duze dezvoltate special pentru taierea fierului vechi, cu demarare rapida si cu viteza de taiere ridicata.

Duza taiere acetilena COOLEX 500mm

Duza compatibila cu trusa de taiere RHONA X511 Recomandata pentru materiale cu grosime intre 300 si 500mm Duze dezvoltate special pentru taierea fierului vechi, cu demarare rapida si cu viteza de taiere ridicata.

Trusa sudare propan butan

Trusa sudare propan-butan RK 20 Producator : GCE - Gas Controll Equipment

Trusa sudare acetilena

Trusa sudare acetilena RK 20 Producator : GCE - Gas Controll Equipment

Trusa taiere acetilena

Trusa taiere acetilena RK 20 Producator : GCE - Gas Controll Equipment

Trusa combinata sudare si taiere oxigaz

Trusa combinata pt sudare si taiere tip RK 20 Producator : GCE - Gas Controll Equipment

Trusa sudura-taiere oxiacetilena MOST

Trusele pentru sudura-taiere cu oxiacetilena MOST sunt special concepute si echipate pentru a face fata celor mai dure conditii de exploatare. Grosimea maxima pentru sudura este de 12mm iar pentru taiere de 100mm.

Dispozitiv taiere mecanizat cu oxigaz KOIKE IK-12 Beetle

Modelul IK-12 este usor,portabil si accesibil,recunoscut in toata lumea in domeniul industrial.Se poate folosi cu una sau chiar cu 2 torte,corpul este construit din aluminiu solid . Poate realiza taieri perfect drepte rotunde sau in unghi. Grosime taiere intre 5 si 50mm Viteza taiere 150-800 mm/min

Dispozitiv taiere mecanizat cu oxigaz KOIKE IK-12 MAX 3

Poate fi achizitionata in varianta de viteza mare sau mica .Se poate atasa un aparat de taiere cu plasma sau chiar un aparat de sudura. Viteza de deplasare intre 80 si 1000mm/min Greutate : 11,5 kg Greutatea maxima de incarcare : 50 kg

Sudura si taiere oxigaz - Utilizare in constructii metalice si instalatii sanitare Pentru sudura si taiere oxigaz aveti nevoie de o flacara oxiacetilenica si un jet de oxigen pur. La noi gasiti trusa sudare acetilena si trusa taiere acetilena, dar si o gama larga pentru duze taiere acetilena. Vreti o sudura si taiere oxigaz rapida si eficienta? Va recomandam sa folositi un dispozitiv taiere mecanizat cu oxigaz KOIKE, usor, portabil si accesibil.
Categorii