loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Clema aliniere conducte TAG E-Z Fit Red 1" - 12"

Noua clema E-Z Fit Red Pipe Clamp poate fi utilizata pe otel inoxidabil fara alte accesorii suplimentare, acest lucru fiind datorat picioarelor si bilelor din otel inoxidabil, aceastea fiind incluse in piulite, prevenind contaminarea a conductei.

Clema aliniere conducte TAG E-Z Fit Gold Pipe Clamps 1" - 14"

Gama E-Z Fit se mandreste cu o gama de la 20 mm la 370 mm si este fabricata din otel forjat pentru o rezistenta sporita.

Dispozitiv centrare cu lant TAG E-Z Fit Single Chain Pipe Clamps Range: 1" - 72"

Gama: 1 - 72 " Clemele noastre cu lant E-Z Fit au fost concepute pentru a oferi sudorului / montatorului de tevi ce-i mai bun din ambele lumi. O clema de teava robustaa ce are putere sa alinieze si reformeze, fiind usoara si usor de folosit.

Dispozitiv centrare cu lant TAG E-Z Fit Double Chain Pipe Clamps Range: 10" - 240"

Clema cu lant dubla E-Z este o clema extra-grea proiectata pentru alinierea si reformarea tevilor si a vaselor pana la 6M, si cu pana la 80 de grosimi de perete. Clema dubla cu lant va alinia tevile cu orice plan de perete. Cablurile noastre specializate cu bari si suruburi triple, si lanturi duble care pot face fata oricarui grad de dificultate a reformarii cu usurinta.

Dispozitiv centrare cu lant TAG E-Z Fit Spider

Clema foarfeca TAG - Seria 100 Pentru alinierea rapida si precisa a tevilor cu diametre egale sau diferite pe o linie de centru comuna. Compensarea automata a diametrului. Nu este nevoie sa faceti ajustari suplimentare. Toate piesele raman usor accesibile pentru sudare.

Dispozitiv centrare hidraulic conducte magistrale TAG Cage Clamps

Cleme cusca TAG Cleme pentru tevi de aliniere externa cu blocare rapida specifice dimensiunii. Clemele cusca sunt metoda rentabila pentru a alinia rapid o singura dimensiune a tevii. Exista trei versiuni disponibile: manual, cu clichet si hidraulic.

Stand pentru conducte diametru mare TAG Duo Pipe Stand

Duo este reglabil pe înaltime ?i foloseste schimbarea rapida stilul capetelor de fixare a tevii. Proiectat pentru tevi cu diametre mari. Cu frane de blocare pe roti pentru a asigura blocarea intr-o pozitie a tevii pentru marcare. Acum este livrat standard cu picioare rabatabile usurinta in utilizare si transport, si proiectat cu un sistem ultra sigur de blocare.

Stand pentru conducte cu acces dificil TAG Uno Pipe Stands

Suportul UNO este un suport de tevi simplu, simplu de utilizat si usor de montat. Popular pentru locuri de munca cu acces restrans in centrale electrice, submarine, rafinarii etc. Un favorit pentru munca redusa in toate magazinele fabuloase.

Dispoizitiv rotatie electric TAG 1 Ton Pipe Rotator

TAG Rotator pentru teava de 1 Tona Viteza este reglabila, actionata cu pedala, rotator de podea / banc. Setul nostru de rotatoare pentru teava de 1 ton? este alcatuit din: - 1 unitate de ac?ionare - 1 o comanda de picior pe pedala si reglare fina a vitezei. Dovedind-se a fi cel mai popular in atelierele de fabricatie din intreaga lume! Sunt disponibile unitati de ralanti suplimentare pentru a se potrivi cu lungimi mai mari de teava Sunt disponibile si unitati de lucru mai mari si mai grele

Sisteme purjare PPM Purge Bag

Sisteme de purjare pentru sudara de tevi cu perne duble gonflabile Folosit pentru 90% din aplicatiile traditionale de purjare a sudurii tevilor pentru a oferi radacini de sudura stralucitoare, stralucitoare, fara oxid. Sistemul de purjare este rapid si usor de utilizat, oferind o purjare de sudura foarte rapida. La fabricare se folosesc materiale de inalta calitate dintre aceste sisteme care garanteaza radacini de sudura perfecte fara oxid in foarte putin timp.

Sisteme purjare PPM Rapid Purge

Purjati tevile cu diametru mai mare, mai repede ca oricand! Utilizat pentru inox, duplex, oteluri cromate, titan, nichel si alte materiale din aliaj, Sistemele Purge Bag System ™ permit sudarea cu viteza mare a imbinarilor tevilor cu diametru mai mare care trebuie purjate. Proiectat pentru a permite utilizatorului sa produca o sudura de inalta calitate, fiabila si repetabila a îmbinarilor tevilor si a tevilor din otel inoxidabil pentru a asigura un timp de purjare a sudurii foarte rapid si o radacina de sudura de foarte buna calitate, fara oxidare si decolorare.

Monitor nivel oxigen sudura PPM Handy Purge 100

Monitor nivel oxigen pentru sudura Sudarea cu gaz inert necesita excluderea oxigenului din zona de sudura în timpul procesului de sudare. Înainte de procesul de sudare, concentratia de oxigen rezidual trebuie redusa la un nivel necesar minim. Handy Purge este conceput special pentru a indica concentratia de oxigen pana la 0,01% si pentru a masura exact concentratia de oxigen pana la 0,1%. În acest interval, este absolut sigur s? sudam si produce un cordon de sudura fara oxigen (exceptiile includ metale speciale, cum ar fi titanul, zirconiul etc.).

Sisteme purjare rezistent la temperaturi inalte PPM Heat Resistant

Sisteme pentru purjarea rapida a conductelor la temperatura inalta Punga de purjare a tevilor PPM si sistemele de purjare rapida, ambele sunt disponibile ca versiuni rezistente la caldura. Proiectat pentru a fi utilizat atunci cand vor fi temperaturi ridicate, intalnite in timpul procesului de sudare a tevilor; cum ar fi conductele preincalzite si conductele unde la sudare sunt necesare temperaturi foarte ridicate.

Blocatoare/baloane conducte si magistrale PPM Expanding Pipe Stoppers

Doape de test extensibile pentru purjare si tevi generale blocare Blocatoare de tevi sau blocatoare de scurgere, asa cum sunt uneori cunoscute, sunt folosite pentru sigilarea temporara a capatului unei tevi sau deschiderea pentru multe aplicatii de testare diferite. Blocatoarele de teava sunt utilizate în principal pentru a se etansa, în conducte nou instalate sau sisteme de conducte care sunt în reparatii. Gama PPM Pipe Purge System de dopuri de tevi sunt disponibil în mai multe stiluri diferite pentru a se potrivi multora aplicatii pentru dimensiuni de tevi de la 40 mm - 1843 mm

Sistem taiere oxigaz TAG EX-CUT 3d

Masina portabila de taiere cu oxi-gaz combustibil E-Z Cut 3D poate taia în functie de unghi si forme. De la suprafete plate la curbate si suprafete cu forme, inclusiv canal, tevi si nave, constructii navale, tabla si otel unghiular. Masina portabila de taiere cu oxi-gaz E-Z Cut 3D este foarte compacta si usor de manevrat si transportat, ceea ce îl face ideal pentru nava, cupola si rezervor / cladire sau reparatii.

Sistem taiere oxigaz TAG E-Z Cut Heavy Duty Straight Line

Masina de taiat portabila cu combustibil oxi-gaz TAG E-Z Cut poate fi utilizata pentru mai multe varietati de taiere ?i este cunoscuta pentru maximul de fiabilitate în industria grea. Masina de taiat portabila cu oxi-gaz TAG E-Z Cut este dotata standard cu un sistem de actionare cu pas dublu. Sistemul de control al vitezei al TAG E-Z Cut a adoptat un sistem de actionare cu pas dublu, care functioneaza cu un motor si cu un condensator care se roteste la viteza constanta 500rpm la 50Hz pentru a preveni aparitia problemelor de caldura si tensiune.

Sistem taiere oxigaz TAG E-Z PIPECUT

E-Z Pipecut de la TAG este disponibil si ca model cu motor automat. Condus în jurul conductei cu o telecomanda, cu viteza reglabila, odata ce viteza este setata corect la grosimea peretelui conductei, portabilul E-Z Pipecut Auto aparat de taiat oxigaz va taia si tesi teava fara a fi nevoie de interventia operatorului. Poate fi si aparat portabil de taiere cu combustibil oxigaz E-Z Pipecut Auto utilizat pentru taierea materialelor exotice precum otelul inoxidabil, de catre convertirea de la oxigaz, la un sistem cu plasma (plasma suport pentru lanterne disponibil la cerere).

Sistem taiere oxigaz TAG E-Z PipeCut NC Pipe Profiling Machine

Masina de profilat tevi TAG E-Z Pipecut NC este conceputa pentru taierea de forme si contururile in conducte si profilarea capetelor conductelor. Masina de profilat tevi TAG E-Z Pipecut NC este usor de utilizat si vine ca si standard cu software pentru taierea formelor, inclusiv taierea in T, taiere cot si taierea gaurilor etc.

Categorii