loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

VIBRATOR INTERN ELECTRIC - TRANSMISIE CU AX TORSIUNE

MAXIVIB - produsul Tremix cu cel mai mare impact pe piata.

Placa compactoare TREMIX MV80 HGX 530*460mm

Placa compactoare TREMIX MV 80 este proiectata pentru compactarea de pietris si nisip. Acesta placa compactoare este recomandata pentru lucrari in care fiabilitatea este foarte importanta. Motorul care doteaza acesta placa compactoare este din gama industriala Honda

VIBRATOR INTERN INALTA FRECVENTA CU CONVERTIZOR INTEGRAT

Alimentare directa 220V/ 50 Hz, cablu electric 15m, furtun protectie 5m cu Intrerupator plasat in carcasa de duraluminiu in interiorul careia se afla si convertizorul de frecventa, proiectata pentru a elimina pornirile involuntare.

Finisor beton SWEPAC TR600

Folosit pentru nivelarea betonului proaspat turnat.

Placa compactoare TREMIX MV 130H 660*500mm

Placa compactoare TREMIX MV 130 este proiectata pentru umpluturi in fundatii ca si pentru lucrari de drumuri si santuri.

Mai Compactor Tremix MS680 330*280mm

Bine echilibrat, mai-ul compactor MS 680 corespunde utilizarii atat pentru soluri granulare cat si coezive, unde se impun cerinte stricte pentru compactarea in spatii inguste, santuri si pentru lucrari de reparatii. Noile maiuri dezvolta o viteza mare de lucru, din care, in combinatie cu o mare amplitudine, rezulta un efect optim de compactare in adancime: pana la 60 cm in nisip si pietris, si intre 15 – 20 cm in loess. Efectul inalt de compactare pune accent pe gradul de confort al operatorului. Acest mai compactor este destinat utilizarii intense.

Finisor beton TREMIX G903B

•Turatie variabila; •Sistem de reglare pe maner a inclinarii lamelor finisorului pentru beton •Finisor de beton robust si usor de manevrat, super fiabil •Sistem de protectie pe maner - “mana moarta” cu decuplarea transmisiei de la motor la reductor pentru oprirea finisorului de beton •Lamele finisoare si discurile –extrem de durabile, realizate din oteluri suedeze speciale; •Sistem rapid de schimbare a lamelor cu cleme; •Lamele pot fi utilizate pe ambele parti (viata dubla); •Inel de ridicare pentru transport - finisor de beton usor transportabil •Rama de asezare pentru schimbarea rapida a lamelor sau a discului recomanda acest elicopter pentru beton;

Finisor beton SWEPAC TR600

Folosit pentru nivelarea betonului proaspat turnat.

Placa compactoare reversibila MV 165

Compactoarele TREMIX MV 165 sunt prevazute pentru lucrari de compactare la fundatii, santuri, lucrari la drumuri si strazi etc.

Placa Compactoare Reversibila TREMIX MV480

Placa compactoare reversibila Tremix MV 480 reprezinta noua generatie a placilor compactoare reversibile grele cu propietati de compactare excelente. Viteza si adancimea de compactare se pot regla foarte usor prin intermediul unui servo-controler hidraulic.

Categorii