loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

VIBRATOR INTERN ELECTRIC - TRANSMISIE CU AX TORSIUNE

MAXIVIB - produsul Tremix cu cel mai mare impact pe piata.

Rigla vibranta EASY STRIKE

Dotata standard cu profil de 3m.

Placa compactoare TREMIX MV80 HGX 530*460mm

Placa compactoare TREMIX MV 80 este proiectata pentru compactarea de pietris si nisip. Acesta placa compactoare este recomandata pentru lucrari in care fiabilitatea este foarte importanta. Motorul care doteaza acesta placa compactoare este din gama industriala Honda

Placa compactoare TREMIX MV 130H 660*500mm

Placa compactoare TREMIX MV 130 este proiectata pentru umpluturi in fundatii ca si pentru lucrari de drumuri si santuri.

Placa Compactoare Reversibila TREMIX MV480

Placa compactoare reversibila Tremix MV 480 reprezinta noua generatie a placilor compactoare reversibile grele cu propietati de compactare excelente. Viteza si adancimea de compactare se pot regla foarte usor prin intermediul unui servo-controler hidraulic.

Mai Compactor Tremix MS680 330*280mm

Bine echilibrat, mai-ul compactor MS 680 corespunde utilizarii atat pentru soluri granulare cat si coezive, unde se impun cerinte stricte pentru compactarea in spatii inguste, santuri si pentru lucrari de reparatii. Noile maiuri dezvolta o viteza mare de lucru, din care, in combinatie cu o mare amplitudine, rezulta un efect optim de compactare in adancime: pana la 60 cm in nisip si pietris, si intre 15 – 20 cm in loess. Efectul inalt de compactare pune accent pe gradul de confort al operatorului. Acest mai compactor este destinat utilizarii intense.

Finisor beton TREMIX G903B

•Turatie variabila; •Sistem de reglare pe maner a inclinarii lamelor finisorului pentru beton •Finisor de beton robust si usor de manevrat, super fiabil •Sistem de protectie pe maner - “mana moarta” cu decuplarea transmisiei de la motor la reductor pentru oprirea finisorului de beton •Lamele finisoare si discurile –extrem de durabile, realizate din oteluri suedeze speciale; •Sistem rapid de schimbare a lamelor cu cleme; •Lamele pot fi utilizate pe ambele parti (viata dubla); •Inel de ridicare pentru transport - finisor de beton usor transportabil •Rama de asezare pentru schimbarea rapida a lamelor sau a discului recomanda acest elicopter pentru beton;

VIBRATOR INTERN INALTA FRECVENTA CU CONVERTIZOR INTEGRAT

Alimentare directa 220V/ 50 Hz, cablu electric 15m, furtun protectie 5m cu Intrerupator plasat in carcasa de duraluminiu in interiorul careia se afla si convertizorul de frecventa, proiectata pentru a elimina pornirile involuntare.

Placa compactoare reversibila MV 165

Compactoarele TREMIX MV 165 sunt prevazute pentru lucrari de compactare la fundatii, santuri, lucrari la drumuri si strazi etc.

Taietor de beton 450mm

Taietor de beton profesional , dotat cu motor HONDA . Destinat utilizarii intense! Modelul BTC FS450 este proiect pentru lucrari in regim greu de lucru.

Taietor de beton 350mm

Taietor de beton profesional , dotat cu motor HONDA . Destinat utilizarii intense!

Aparat taiere beton cu disc de 450mm Norton Clipper

Norton Clipper C99 este un taietor de beton compact (masina de taiat beton - asfalt) si economic utilizabil la taierea uscata sau uda a asfaltului sau a betonului. Acesta masina de taiat beton si asfalt este destinata utilizarii in regim intensiv la lucrari intense de taiere beton sau asfalt.

Taietor beton CLIPPER CS451-450mm

CS451 este noua generatie de echipamente de taiat produsa de Clipper, compacta, robusta si usor de manevrat ce poate fi utilizata pentru taierea usacata sau umeda de beton sau asfalt Aceasta reprezinta o premiera absoluta pe piata masinilor de taiat prin sistemul anti-vibratii patentat de catre Saint Gobain care reduce nivelul vibratiilor transmise catre operator cu 40%.

Taietoare Beton CLIPPER CS1-500 mm

Clipper CS1 este o masina de taiat asfalt si beton cu performante extreme! Constructia robusta si utilizarea unor materiale de top fac din aceasta un echipament extrem de performant pentru utilizare pe termen lung in regim intensiv. Avantajele masinii de beton/asfalt Clipper CS1 P13 Sasiu din otele heavy-duty sudat in tehnologie JIG pentru rezistenta intelungata. O masina usor de utilizat cu un sistem de ridicare si lasare a discului diamantat care asigura taierea dorita. Sistem de ajustare a debitului de apa pe ambele parti ale discului care optimizeaza performantele de taiere si reduce consumul de apa. Sistem de ghidare frontal echipat cu rola de ghidaj pentru obtinerea unei taieri drepte si precise. Sasiul este echipat cu 4 roti metalice cu bandaj de cauciuc rezistent la uzura si rulmenti heavy-duty Greutatea echipamentului adauga forta discului de taiere si imbunatateste stabilitatea pentru o usurare a manevrabilitatii. Permite taierea taierea umeda fara a fi nevoie sa ne conectam direct la rezervorul de apa (pentru perioade intermitente). Dotat cu placa de protectie integrala a zonei de taiere, ce nu permite accidentarea persoanelor aflate in vecinatatea echipamentului in timpul lucrului. Placa de protectie este rebatabila pentru o schimbare facila a discului.

Finisor beton SWEPAC TR600

Folosit pentru nivelarea betonului proaspat turnat.

Finisor beton SWEPAC TR600

Folosit pentru nivelarea betonului proaspat turnat.

Utilaje constructii - Taietoare de beton si compactoare, vibratoare si finisoare beton Va oferim o gama diversificata de utilaje constructii pentru lucrari de fundatii, drumuri si santuri. Avem taietoare de beton si asfalt pentru taiere umeda sau uscata si compactoare pentru umpluturi in fundatii. Alaturi de vibratoarele pentru santierele fara sursa de electricitate, tot in categoria utilaje constructii veti gasi finisoare de beton robuste si usor de manevrat.
Categorii