loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Sudura mig-mag KemppiÎn construcţiile metalice se deosebesc două procedee de sudare:
-    sudarea prin topire;
-    sudarea prin presiune.
Sudarea prin topire este procedeul de ├«mbinare a dou─â sau mai multe piese prin topirea local─â a acestora, cu sau f─âr─â material de adaos. Metoda se poate realiza ce gaze ( sudura oxiacetilenic─â ), cu arc electric, cu hidrogen atomic, ┼či aluminotermic.
Sudarea prin presiune este metoda de sudare realizat─â f─âr─â adaos de material, c├ónd materialele ce urmeaz─â a fi ├«mbinate se aduc ├«n stare plastic─â ┼či apoi sunt presate prin procedee mecanice.

Sudarea prin presiune se poate realiza:

-    electric, prin rezisten┼ú─â;

-    prin forjare;

-    cu gaze;

-    aluminotermic prin presare.

├Än construc┼úiile metalice se folosesc cel mai adesea sudarea cu arc electric, sudarea prin presiune ┼či sudarea oxiacetilenic─â.

Alegerea procedeului de sudare se face ţinând seama de următoarele criterii:

-    materialele sudate;

-    utilajul folosit;

-    condi┼úiile de func┼úionare ale organului de ma┼čin─â.

Sudarea constituie unul din cele mai sigure si expeditive procedee de asamblare, fiind aplicat─â pe larg la realizarea ansamblurilor din tabla groasa sau sub┼úire, profile, bare, s├órm─â etc. R─âsp├óndirea acestui procedeu de asamblare se explic─â ┼či prin faptul c─â pre┼úul de cost al ├«mbin─ârii este sensibil mai sc─âzut dec├ót cel al ├«mbin─ârilor oob┼úinute pe alte c─âi.

Sudarea ├«n mediu de gaz protector 

├Än acest caz, arcul electric poate fi supravegheat, productivitatea este mai mare ┼či costul mai redus.
La sudarea tablelor sub┼úiri, mai ales dac─â acestea sunt realizate din o┼úeluri inoxidabile termorezistente, aceast─â metod─â este destul de eficient─â. Drept gaz protector se utilizeaz─â bioxidul de carbon la sudarea o┼úelurilor, iar pentru sudarea cuprului se folose┼čte argon sau azot. 

Aparate de sudura Kemppi  sunt folosite in mod frecvent pe santiere navale si sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor .