loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Povestea de succes a afacerii tata-fiu in reparatiile de barci si remorci are la baza Miller Dynasty 280


Atelier de reparatii barci compus din tata si fiu are ca baza aparat de sudura Miller Dynasty 280 DX

Gary inca de la varsta de 11ani il ajuta pe tatal sau care are un mic atelier mobil de  reparatii barci si remorci pentru barci.
Reparatia de calitate si identificarea cauzei care a dus la  defect fac parte din filosofia lor,pe langa pasiunea pentru sudura in aluminiu.
Clientii vin direct la noi si de cele mai multe ori evita atelierele din port,spune Gary.


Accesul in zonele dificile este cea mai mare provocare,de cele mai multe ori locul este foarte stramt si nu poti vedea exact zona in care se sudeaza

Solutia versatila de la Miller

Flexibilitatea si portabilitatea oferita de aparatul de sudura Miller Dynasty 280 DX ne-a depasit toate asteptarile,practie este aproape imposibil sa gresesti folosindu-l.
Putem seta aparatul in diferite moduri,iar controlul balansului ne ajuta sa reducem temperatura electrodului si astfel se reduce efectul oxizilor de aluminiu.
Cand sudez pe traveste vechi si oxidate indiferend cat curat si pregatesc zona inainte in timpul sudurii contaminarea continua sa apara.Cu aparatul de sudura Miller Dynasty 280 pot cobora nivelul balansului pana cand impuritatile sunt indepartate complet,aparatul ma ajuta exclusiv sa fac asta.

Controlul frecventei ajuta de asemenea la ajustarea conului arcului electric,foarte util la colturi.
Nu exista aparat de sudura mai ajustabil si mai flexibil decat Dynasty 280 ,spune Darryll

Calitatea si consistenta sudurilor este un aspect pe care si clientii nostrii l-au remarcat.

Productivitatea cu acest aparat de sudura Miller Dynasty 280 este foarte mare,nu trebuie sa astept ca aparatul sa se raceasca,sudez incontinuu,iar dimensiunile lui reduse imi permite sa il iau dupa mine oricunde ma deplasez,chiar daca e pe barca sau in curtea clientului.Aparatul dispune de Autoline si ma pot conecta la orice sursa de curent monofazata sau trifazata,orice are clientul disponibil e suficient,si nici nu consuma mult,tehnologia inverter ne asigura un consum scazut de curent.Nici nu imi pot imagina cum ar fi sa ma lipsesc de acest aparat,spune Darryll,are puterea necesara pentru orice tip de lucrare,e ideal pe teren pentru ca pot sa il iau oriunde dar si in atelier.

Pentru atelierul nostru cu peste 20 de ani in domeniu acest  aparat de sudura Miller Dynasty 280 care combina perfect portabilitatea,puterea si calitatea sudurii schimba complet perspectiva asupra activitatii noaste.