loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Conectorul central și sistemul de conectare centrală,standardul in industrieDe peste 40 de ani în întreaga industrie funcționează un standard pentru sistemul de conectare la echipamentele pentru sudare MIG/MAG, răcite cu aer sau lichid – conectorul central de la ABICOR BINZEL.

Toate instalațiile sunt diferite constructiv și toate sistemele de alimentare cu sârmă au propriile lor dimensiuni, dar toate au un numitor comun: conectorul central de la ABICOR BINZEL.

Oferim peste 500 de tipuri de conectoare centrale. Indicați-ne tipul de aparat și producătorul pentru a vă livra adaptorul corespunzător. Dacă totuși se întâmplă să aveți probleme, contactați-ne și ne vom ocupa de problema dumneavoastră

Pistolete MIG/MAG cu absorbție de noxe BINZEL RAB GRIP
Orice aplicație de sudare generează fum și noxe ce pot fi nocive. Având la baza binecunoscuta serie “MB”, pistoletele cu absorbție de noxe RAB GRIP oferă o eliminare eficientă a acestora prin pistolet. Soluțiile constructive speciale garantează o eliminare eficientă a noxelor direct de la sursă, asigurând totodată o protecție de gaz corespunzătoare.


Avantajele seriei RAB GRIP:
 • Absorbție directă din arc - protecție permanentă a căilor respiratorii ale sudorului
 • Instalare fără probleme pe orice instalație MIG/MAG
 • Tub de absorbție cu diametru mic – accesibilitate îmbunătățită
 • Tub de absorbție din Aluminiu – greutate redusă
 • Mâner cu control al absorbției și articulație cu bilă, mobilă
 • Furtunuri cu diametru mic – reducerea greutății și îmbunătățirea confortului
 • Reducerea considerabilă a greutății datorită BIKOX® LW produs de ABICOR BINZEL

Racite cu gaz:


Racite cu lichid : 

 Pistolete pentru sudare MIG/MAG Push-Pull Plus de la BinzelPistoletele pentru sudare din seria Push-Pull Plus, special dezvoltate pentru sudarea aluminiului și pentru utilizarea de sârme subțiri, fac față fără probleme la alimentarea coerenta și constantă cu sârmă, chiar și cu pachete de furtunuri lungi.Cu un motor puternic și robust, si potențiometru, garantează reglarea exactă a vitezei. Pentru o alimentare optimă cu sârmă, fără pierderi la frecare, presiunea de contact a rolelor de alimentare poate fi reglată cu precizie și usurință direct pe mâner. Mânerul ergonomic asigură manipularea optimă și oboseală redusă la utilizare.

Gâturile pistoletelor se pot inlocui rapid. Acestea sunt disponibile în versiune dreaptă și îndoită la 45°. O interfață specială între mâner și gâtul pistoletului face posibilă rotirea gătului cu până la 360°. Toate pistoletele, atât cele cu răcire în aer cât și cele răcite cu lichid pentru puteri de până la 400 A, se bazează pe binecunoscuta serie de pistolete "MB".
Principalele domenii de aplicare pentru aceste pistolete includ construcția de depozite, construcția de containere și nave, etc., precum și construcțiile auto și construcțiile de vagoane.
 • Caracteristica motoarelor este standard Push-Pull
 • Alimentare cu sârma fără probleme mulțumită unui motor puternic
 • Reglarea precisă a presiunii de contact pe rolele de alimentare direct de pe pistolet
 • Disponibile, opțional, cu potențiometru pentru reglarea vitezei de avans
 • Consumabilele sunt identice cu cele ale seriei de pistolete MB – stocuri minime
 • Răcire optimă a pistoletului – durată mare de utilizare
 • Design robust – durata mare de viață

Cu racire pe gaz:


 Cu racire pe lichid:

Pistolete pentru sudare binzel MIG/MAG ABIMIG® W TPistoletele pentru sudare din seria ABIMIG® W T conving prin limitele de încărcare mai mari decât pistoletele tradiționale de aceeași dimensiune, deoarece conceptul de răcire, care a fost reproiectat de ABICOR BINZEL, protejează consumabilele mai bine împotriva supraîncălzirii, de asemenea la curenți de sudare mari.

Datorită gâturilor rotative și interschimbabile cu diferite lungimi si geometrii sudorii pot regla pistoletul ABIMIG® W T exact pentru nevoile lor.

O protecție de stropi, integrată în duzele de gaz, le face deosebit de rezistente și poate fi înlocuită atunci când este necesar. În plus, gâtul pistoletului și duza de gaz sunt nichelate, pentru a reduce aderența stropilor la minim.
 
Avantajele seriei ABIMIG W T :
 • Duză de gaz filetată cu protecție antistropi integrată și înlocuibilă
 • Un singur pachet de bază pentru trei puteri – reducerea costurilor pentru întreținere și depozitare
 • Gâturi cu schimbare rapidă, liber pozitionabile – măresc comfortul la sudare și reduc costurile de întreținere
 • Gâturi disponibile în multe lungimi și unghiuri de îndoire diferite – pentru accesibilitate maximă
 • Sunt disponibile butoane scurte sau lungi – pentru utilizare ușoară
 • Mâner ergonomic încercat și testat – ușor de ținut în orice poziție


Pistolete pentru sudare MIG/MAG ABIMIG® A T LW de la Binzel


Nou dezvoltat, pistoletul  foarte ușor pentru sudare MIG/MAG, "ABIMIG® A T LW, cu mânerul ergonomic și universal format din două componente ce oferă flexibilitate perfectă. Aceste pistolete sunt echipate, standard, cu articulație cu bilă și cu "BIKOX® LW", pachet de furtunuri coaxiale ,precum și cu gâturi interschimbabile, rotitoare 360°, prin urmare pistoletul permite sudarea relaxată și ergonomică în orice poziție.


Avantajele seriei A T LW de la Binzel:
 • Noua serie de pistolete și pachetul de furtunuri "BIKOX® LW" - Reducerea greutății pistoletului cu până la 50%
 • Mâner ergonomic, cu design nou, disponibil opțional cu modul Up/Down – confortul utilizării imbunătățit
 • Portduza cu funcții multiple (difuzor gaz, portduză gaz și portduză curent dintr-o singură piesa) – reduce cerințele stocurilor
 • Duza de gaz filetată, izolată termic – durata de viață mai mare a pistoletului și reducerea costurilor
 • Schimbare rapidă a gatului rotitor – confort sporit la sudare și reducerea costurilor de serviceFise tehnice si modele :


Pistolete pentru sudare Binzel MIG/MAG ABIMIG® GRIP W


Pistoletele ABIMIG® GRIP W excelează în particular la sudarea în impulsuri datorită unui circuit dublu de răcire care asigură o răcire suplimentară a consumabilelor și prelungește durata de utilizare.

Pistoletele ABIMIG® GRIP W, răcite cu lichid, mânerul inovativ “GRIP” este format din 2 piese cecombină ergonomia cu diverse module (de comandă și control), de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulatia cu bilă în mâner, ceea ce garantează o utilizare sigură și optimă.


Toate pistoletele sunt atent proiectate pentru a oferi utilizarea confortabilă și precisă.
Avantajele gamei ABIMIG GRIP W:
 • Circuit dublu de răcire  - garantează aderență minimă a stropilor și durată mare de utilizare a consumabilelor și a pieselor de schimb.
 • Protecție aditională a gâtului pistoletului împotriva radiațiilor UV și termice – pentru mărirea duratei de viață a gâtului pistoletului.
 • Gâtul nou dezvoltat, sistemul de mânere ABIMIG® GRIP și articulatia cu bilă, asigură manevrabilitate mărita chiar și în situații extreme.
 • Cu excepția portduzei de curent, toate consumabilele seriei ABIMIG® GRIP W 555 sunt compatibile cu cele ale seriei de pistolete MB 401/501 – stocare minimă.
 • Portduză de curent, mecanic extrem de rezistentă și robustă (opțional lipită sau demontabilă) – durată mare de utilizare

Fise tehnice:
Pistolete pentru sudare BINZEL MIG/MAG ABIMIG® GRIP A LW

Pistoletele ABIMIG® GRIP A LW, răcite cu aer, cu mânerul inovativ “GRIP” care format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module, de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulația cu bilă în mâner, ceea ce garantează o utilizare sigură și optimă.

Pistoletele ABIMIG® GRIP A LW utilizează noul BIKOX® de greutate redusă, care asigură balansul perfect dintre pistolet și sudarea fără efort în orice poziție.

Toate pistoletele sunt atent proiectate pentru a oferi utilizarea confortabilă și precisă.Avantajele seriei ABIMIG:
 • BIKOX® greutate redusă – cu până la 50% mai ușor
 • Mâner scurt și ergonomic cu componente “GRIP”, sprijin pentru deget și articulație cu bilă – garantează o manevrabilitate mărită.
 • Duză de gaz cu izolație termică ,ce mărește durata de viață a pistoletului
 • Portduză cu funcții multiple (difuzor gaz, portduză gaz și portduză curent dintr-o singură piesă)
 • Curgere laminară a gazului – protecție de gaz excelentă pentru rezultate optime
 • Izolatorul – “extinde” ciclul de funcționare a gâtului și reduce costurile de întreținere
 • Tubul de ghidare și piulița de conectare izolată față de conectorul central – permite reglarea exactă a parametrilor de sudare și asigură repetabilitatea rezultatelor
Suplimentar pentru ABIMIG® GRIP A 405 LW:
 • BIKOX® cu secțiune mare de curgere a gazului – garantează o protecție bună de gaz a arcului electric.
 • Tubul de ghidare special proiectat – garantează un avans al sârmei constant și optim


Fise tehnice: 


Pistolete pentru sudare MIG/MAG MB GRIP de la BINZELPistoletele pentru sudare MIG/MAG din seria “MB GRIP”, în variantele răcite cu aer și lichid sunt cele mai bune soluții de pe piata. Ele combină tehnologia si calitatea cu ergonomia. Toate pistoletele sunt concepute pentru a oferi o utilizare precisă și comfortabilă.
Articulația cu bilă și mânerul ”GRIP“ oferă manevrabilitate chiar și în situații extreme. Toate pistoletele sunt proiectate pentru a oferi acces mărit și utilizare sigură.

Avantajele gamei MB Grip

Mâner ergonomic scurt “GRIP” – pentru accesibilitate marită

Articulație cu bilă pentru utilizare ușoară

Componentele “GRIP” existente în mâner asigură manevrabilitate mărită chiar și în situații extreme

Răcire optimă a pistoletului – prelungirea duratei de viață a pistoletului și a consumabilelor

BIKOX® R pentru pistoletele răcite cu aer – flexibilitate înaltă chiar și la temperaturi scăzute, rezistent la radiațiile UV, considerabil mărită rezistența la temperaturi extreme și uzură mecanică

Schimbare rapidă a pistoletului datorită sistemului de conectare centrală produs de ABICOR BINZEL

Gama racita cu gaz:


Gama racita cu lichid :Fise tehnice :

MB GRIP 15AK
MB GRIP 24 KD
MB GRIP 25AK
MB GRIP 36 KD
MB GRIP 240D
MB GRIP 401D/501D


Pistolete pentru sudare MIG/MAG seria ABIMIG de la Binzel


Pistoletele de mare performanţă răcite cu aer .

Disponibile cu gâturi opţional fixe sau rotative, sunt potrivite pentru aproape orice aplicaţie de sudare. Datorită tubului de ghidare separat ,la modelul rotativ, o schimbare rapidă a gâtului este posibilă fără probleme.

Diferitele tipuri de mânere şi lungimi de butoane oferă manevrabilitate deosebită şi împlineşte profilul unei serii de pistolete. Considerând posibilităţile globale ale acestei serii, sunt ideale pentru aplicaţii industriale cu cerinţe ridicate.Avantajele seriei MB de la Binzel

Duze de gaz izolate, prevăzute cu filet pentru o răcire optimă a pistoletului
Ergonomic şi tehnic depline, 100% de încredere
BIKOX® R – înaltă flexibilitate chiar şi la temperaturi negative, rezistenţă extremă la UV, stabilitate mărită la variaţii de temperatură, rezistenţă mecanică ridicată

Lista modelelor ABIMIG cu fisa tehnica:


Fisa ABIMIG 155/155T
Fisa ABIMIG 255/255T
Fisa ABIMIG 305/305T 
Fisa ABIMIG 355/355T
Fisa ABIMIG 455/455T

Miller Pipeworx System

Sistemul Miller Piperworx Welding System a fost creat special pentru fabricare tevilor din industria petrochimica,rafinarii,conducte magistrale, dar si a tevilor de apa sau a instalatiilor de climatizare de mari dimensiuni.

 

Setarea sistemului in pasi simpli.Comenzile sunt usor de inteles si ajustat in terminologia de specialitate in domeniul sudurii,sunt necesar de urmat cativa pasi logici astfel se evita timpii indelungati cu instruirea operatorului si erorile aparute in urma setarilor incorecte

Panoul principal a fost desenat de catre sudori pentru sudori,numai comenzile iluminate sunt ajustabile pentru a nu se crea confuzii.
Posibilitatea de memorare pentru 4 programe corespunzatoare fiecarei selectii: electrod , TIG DC si MIG MAG ambele derulatoare.

Schimbarea rapida a procesului de sudare face posibila schimbarea polaritatii in mod automat,nu mai fiind nevoie de schimbarea cablurilor sau a furtunelor,pur si simplu se opereaza butonul "Quick selection" iar aparatul detecteaza automat procesul de sudare,polaritatea corecta,terminalele de conectare si parametrii de sudura.

Miller Pipeworx System este un multiprocesc optimizat pentru a livra performante superioare ale arcului de sudura,stabilitate specifica pentru realizarea radacinilor ,umplerea si stratul final pentru sudarea tevilor.
Include sudura conventionala cu electrod,sudura TIG in curent DC cu amorsare HF sau Lift-arc,MIG MAG cu sarma tubulara. De asemenea include sudura MIG MAG in mod PULSAT

"Wind Tunnel Technology" si "Fan on Demand" asigura protectie la praf in cele mai solicitante conditii.
Sitemul de management al cablurilor oferta un mod organizat de pastrare a cablurilor si conexiunilor,oferind o zona curata de lucru fara cabluri intinse pe podea.
Se intrunesc toate conditiile pentru fabrica sau atelier ce realizeaza constructia de tevi.

Descrierea panoului de comanda1.Selectarea procesului de sudura: cu electrod sau TIG DC.Curgerea gazului inante si dupa arcul de sudura (pre flow si post flow) se ajusteaza automat.

2.Optimizarea procesului de sudura cu electrod pentru fiecare tip de electrod,HOT START optimizat automat pentru evitarea lipirii electrodului.

3.Comutare dintr-un singur buton pentru tipul de amorsare TIG ,Lift arc sau HF

4.Cardul de memorie pentru salvarea parametrilor fiecarui proces in parte .Fiecare operator isi poate salva setarile proprii.

5.Setul de 4 memorii pentru fiecare proces in parte.

6.Selectie optimizata pentru sarma tubulara "flux core".

7.Startul si stopul sudurii MIG MAG sunt optimizate automat in functie de de tipul de material,grosirea sarmei si tipul de gaz.Nu este nevoie de ajustari manuale.

8.Programe MIG MAG sinergice in modul PULSAT

9.Selectarea derulatorului de sarma stanga - dreapta

10.Selectarea programelor

Sursa de sudura Miller Pipeworx furnizeaza 400 Amperi la 100% cu electrod invelit,si 350A la 100% pentru sudura TIG.Pentru sudura MIG MAG furnizeaza 400A la 100%

INSIDE MODULE pentru Pipeworx 400
 Acest modul inteligent inregistreaza si documenteaza date despre sudurile efectuate,dar si timpul efectiv.

Performanta arcului de sudura

Depunere regulata a metalului - RMD

 


Un proces de circuit scurt asigura fuziunea si transferul metalului cu un arc de sudura stabil,fara imbinari reci,fara stropi de sudura.Un proces ideal pentru realizarea radacinii de sudura,realizata in strat gros fara a fi nevoie de a se interveni cu un strat suplimentar.

Modul Pulsat MIG MAG


 


In modul Pulsat arcul de sudura este mai scurt ,cu baza conului mai mica iar cantitatea de caldura indusa in material este considerabil mai mica.Controlul baii de material topit este superior si astfel se realizeaza o rata de depunere mai mare intr-un timp mai scurt.