loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

5 motive pentru a cumpăra online de pe scule.detop.ro


 

Oricât de performante ar fi aparatul de sudură, grupul electrogen, motopompa sau utilajele de construcții pe care le deții, la un moment dat timpul și uzura își vor spune cuvântul și va trebui să le înlocuiești cu altele noi.

Următorul pas? Majoritatea persoanelor ar răspunde: „Următorul pas va fi să pierd o grămadă de timp (pe care oricum nu îl am) căutând echipamentul de care am nevoie”. Răspunsul ar fi corect, dacă ne referim la achiziția dintr-un magazin fizic. Atunci când alegi să cumperi echipamentele de care ai nevoie din magazine fizice vei avea nevoie, în general, de câteva zile (sau chiar săptămâni) în care să iei la pas magazinele, să consulți ofertele disponibile, să compari caracteristicile tehnice și, mai ales, prețurile.

Ce ai spune, însă, ca mai degrabă să compari prețurile oferite de diverși producători și furnizori în doar câteva minute și să profiți constant de prețuri avantajoase, oferte speciale și discount-uri semnificative?

Poți profita de toate aceste avantaje atunci când alegi să faci cumpărături online. În plus, pe site-uri precum scule.detop.ro poți profita în această perioadă și de o lichidare de stoc și de reduceri de prețuri de până la 40% la toate produsele disponibile.

Iar dacă nu ești încă foarte convins, îți propunem să trecem împreună în revistă principalele 5 motive pentru care ar trebui să iei în considerare ideea de a cumpăra online de pe scule.detop.ro.

Echipamente și utilaje cu accesorii perfect compatibile

Așa cum aminteam anterior, în magaiznul De Top găsești o gamă variată de produse, de la motopompe, aparate de sudură, freze de zăpadă, la redresoare auto, grupuri electrogene și diverse alte utilaje de construcții.

Toate echipamentele și utilajele comercializate vin la pachet cu accesorii perfect compatibile, cu alte cuvinte vei scăpa de grija de a mai căuta accesoriile potrivite și de posibila neplăcere de a constata că accesoriile alese nu sunt compatibile.

Atunci când achiziționezi, de exemplu, un aparat de sudură Bohler, Miller sau Kemppi din magazinul online De Top, toate accesoriile de care ai nevoie sunt oferite de același producător, așadar nu vor exista probleme de compatibilitate.

De cealaltă parte, atunci când alegi să cumperi dintr-un magazin fizic, care nu pune, în general, preț pe importul de accesorii din aceeași gamă / semnate de același producător, va trebui să alegi accesoriile de care ai nevoie din alt magazin, iar șansele ca respectivele accesorii să fie compatibile cu produsul deja achiziționat sunt destul de mici.  

Prețuri corecte și avantajoase

Fiind vorba de produse originale, semnate de unii dintre cei mai renumiți producători din domeniu, toate echipamentele și utilajele disponibile pe De Top au prețuri foarte avantajoase dintr-un motiv destul de simplu: vorbim de produse care nu au parte de adaosuri suplimentare la nivel de preț, precum cele pe care le regăsim în majoritatea magazinelor fizice.

Uneori, însă, în cazul magazinelor fizice prețurile mai mari pot fi chiar justificate: un magazin fizic plătește un spațiu în care păstrează marfa și are mai mulți angajați. În cazul unui magazin online nu există costuri suplimentare rezultate din stocarea produselor într-un spațiu fizic sau din nevoia de a plăti salarii pentru foarte mulți angajați. Prin urmare și prețurile pe care un magazin online le practică pentru produsele comercializate sunt, în general, mult mai mici.

Calitate garantată de producători de renume internațional

Magazinul online De Top, de exemplu, comercializează doar produse semnate de unii dintre cei mai renumiți producători din domeniile respective.

Miller, Lincoln Electric, Kemppi, Telwin, SDMO, Honda, Hitachi sau Makita sunt doar câțiva dintre producătorii internaționali de echipamente și utilaje care se află constant în portofoliul De Top.

Fiind vorba de producători foarte cunoscuți, calitatea produselor este implicită și subliniată de longevitatea companiilor respective pe o piață internațională foarte competitivă. În plus, fiecare produs vine la pachet cu o garanție de minimum 12 luni, pentru ca tu să fii sigur că atunci când ai făcut achiziția te vei putea baza pe echipa De Top pentru a remedia eventuale inconveniente care ar putea apărea.

Consultanță gratuită pre și post-achiziție

Spre deosebire de un magazin fizic, majoritatea magazinelor online, printre care și De Top, oferă consultanță gratuită la achiziționarea unui produs. Acest aspect se dovedește foarte util mai ales atunci când vrei să achiziționezi produse care necesită o investiție majoră.

Atunci când e vorba de un efort financiar considerabil, cel mai probabil îți vei dori ca produsul ales să fie perfect pliat pe necesitățile și exigențele tale. Un consultant se va asigura că echipamentul sau utilajul pe care îl dorești se pliază perfect pe nevoile tale, iar în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, îți va recomanda un produs mai potrivit.

Poți cumpăra și fără bani cash

Dacă într-un magazin fizic ești nevoit, în majoritatea cazurilor, să cumperi cu bani cash, în magazinele online ai parte de o varietate mai mare de opțiuni. De exemplu, unele site-uri oferă posibilitatea de a achita produsul dorit în rate și, în plus, asigură transport gratuit pentru produsul ales.

În alte magazine online, precum De Top, poți alege să achiziționezi un produs inclusiv prin finanțări nerambursabile: Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene sau Scheme de Ajutor de Stat. Dacă alegi această variantă, consultanții din echipa De Top te vor ajuta să elaborezi lista de produse dorite și să beneficiezi, în plus, și de 10% discount la toate serviciile oferite de partenerii De Top.

Așadar, acestea sunt principalele 5 motive pentru a alege să cumperi online de pe scule.detop.ro.

Nu în ultimul rând, nu uita că în contextul pandemiei de COVID-19 autoritățile ne încurajează să evităm cât mai mult să luăm contact cu alte persoane, iar magazinele fizice favorizează contactul cu grupuri mai mici sau mai mari de persoane.

Prin urmare, ori de câte ori este posibil, alege să ai grijă de sănătatea ta și de sănătatea celor din jurul tău și să îți faci cumpărăturile online. Acestea fiind spuse, îți dorim spor la cumpărături!