loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Confidentialitate

SC. DETOP ONLINE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC. DETOP ONLINE SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre SC. DETOP ONLINE SRL pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.scule.detop.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

SC. DETOP ONLINE SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.scule.detop.ro. De asemenea, SC. DETOP ONLINE SRL nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC. DETOP ONLINE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC. DETOP ONLINE SRL numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificatã si completatã si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC. DETOP ONLINE SRL are obligatia de a administra în conditii de sigurantã si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastrã, un membru al familiei dumneavoastrã ori o altã persoanã. Scopul colectãrii datelor este: trimiterea utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii si notificari legate de produsele comercializate .
Crearea unui cont pe acest site insemana acceptarea acestor conditii.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizãrii doar de cãtre operator.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vã adresa justitiei. Totodatã, aveþi dreptul sã vã opuneti prelucrãrii datelor personale care vã privesc si sã solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vã puteti adresa cu o cerere scrisã, datatã la office at detop.ro . De asemenea, vã este recunoscut dreptul de a vã adresa justitiei. Datele dumneavoastrã nu vor fi transferate în alte state.
Dacã unele din datele despre dumneavoastrã sunt incorecte, vã rugãm sã ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:

  • orice persoanã are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrãri prevãzute de lege (de ex.: prelucrãri efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate socialã). Prin urmare, aceastã menþiune nu poate figura dacã prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoanã are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fãrã nici o justificare, la prelucrãrile datelor sale personale în scopuri de marketing direct