loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Cum cumpar

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de comanda:

  • comanda pe site
  • comanda telefonica
  • comanda prin fax

Comanda pe site

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista domeniilor de utilizare. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul pentru finalizarea comenzii. In pagina urmatoare vi se vor solicita adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola. Daca nu aveti un cont de utilizator veti fi solicitat(a) sa creati unul.

Date personale

Completati-va datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic.

Informatii livrare

Adresa de livrare este preluata automat din formularul in care v-ati inregistrat. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Schimba adresa".

Detalii plata

Metodele de plata disponibile momentan sunt:

  • plata ramburs
  • plata cu OP

Validarea datelor comenzii

Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea datelor, in cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Daca toate datele sunt corecte apasati "Finalizeaza comanda" pentru finalizarea comenzii.

Comanda telefonica

Pentru comanda telefonica puteti suna la unul din numerele noastre de telefon:

  • 0720 DETOP 1 (0720 33867 1)
  • 0722 DETOP 1 (0720 33867 1)

Comanda prin fax

Pentru comenzi via fax va rugam sa trimiteti o comanda care trebuie sa contina : datele de facturare , produsele comandate si cantitatea comandata , persoana de contact si numar de telefon de contact. Numar fax: 031 816 24 88

Va oferim mai multe modalitati de plata:

  • Plata cu numerar la sediul nostru in urma unei comenzi confirmata de catre consultatul de vanzari.
  • Plata prin ordin de plata pe baza unei facturi proforme. (produsul este trimis dupa confirmarea intrarii banilor in cont)
  • Plata la livrare in numerar (ramburs) . Se adauga taxa de ramburs : 5 RON fara TVA si taxa de transport in functie de greutatea produsului.

Garantia si returul produselor

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de furnizorul nostru sau de catre noi

Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copii dupa factura fiscala si certificatul de garantie.

Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor) precum si indepartarea sticker-elor de identificare adaugate de noi atrage anularea garantiei acestor produse.