loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Parteneri

Multumim partenerilor nostri pentru buna colaborare si le uram succes in activitatile pe care le desfasoara.

Luxten Lighting Group Luxten este o companie cu capital integral romanesc si privat. Si-a inceput activitatea in 1949, producand lampi incandescente. In 1980 incepe fabricatia de lampi cu vapori de sodiu de inalta presiune. In 2000 Luxten devine primul furnizor de energie electrica si detine prima licenta emisa in Romania.

Martifer Romania S.A. Martifer is a multinational group based in Oliveira de Frades, Portugal, with over 3,000 employees, focusing its activity on the metal construction and renewable energy areas

Automobile Dacia Cel mai mare producător român de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault. Obiectul de activitate al societății îl constituie producerea și comercializarea de automobile, piese auto, mașini unelte și instalații pentru industria de automobile.

Turbomecania Turbomecanica este o companie producătoare de componente pentru aeronave din România. Turbomecanica este unicul producător de motoare cu turbină de gaze și ansambluri mecanice pentru aeronave din industria românească

IMSAT S.A. IMSAT SA este o firmă specializată în domeniul proiectării, execuţiei şi montajului de  echipamente industriale, structuri metalice, instalaţii electrice,  de climatizare, proces industrial, echipamente electrice, sisteme de securitate, instalaţii pentru căi ferate şi transport urban

Automobile Bavaria Automobile Bavaria Group reprezintă unul dintre cele mai puternice grupuri de firme cu activitate în domeniul auto din Europa Centrală şi de Est. Prestigiul de care se bucură şi experienţa acumulată în decursul a 16 ani, au permis extinderea activităţii la nivel naţional şi internaţional, precum şi semnarea contractelor de reprezentare pentru mărcile BMW, MINI şi Rolls-Royce.

Grupul VEL PITAR Grupul Vel Pitar este liderul pieţei româneşti a produselor de panificaţie si morarit şi un jucător important în domeniul producţiei şi distribuţiei de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi produse de patiserie.

Titan S.A. Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.

MAX BOEGL PREFABRICATE S.R.L Firma MAX BOEGL PREFABRICATE  are ca obiectiv principal de activitate producerea de prefabricate din beton realizate dupa tehnologii de inalta clasa puse la dispozitie de Max Bögl GmbH & Co din Germania.

ARABESQUE ARABESQUE este lider pentru distribuţia materialelor de construcţii si finisaje oferind peste 25.000 de repere.

Valrom Industrie Valrom, liderul roman in productia sistemelor de tevi din plastic.

"Producem si comercializam sisteme de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire, oferind calitate, siguranta si eficienta."

AVICOLA S.A. BUCURESTI Ferma de pasari ; lider pe piata autohtona a carnii de pasare.

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. SNN SA are ca misiune producerea de energiei electrica si termica prin procesul de fisiune nucleara si fabricarea de combustibil nuclear, in conditii de maxima siguranta, competitivitate si respect fata de mediul inconjurator si populatie.

Romtelecom SA Furnizor de telefonie fixa , mobila , servicii internet etc

Tnuva Tnuva este o companie producătoare de lactate care îşi propune să ofere fiecărei familii din România produse lactate de calitate pentru o viaţă mai bună.

Petrom Service PSV Company asigura proiecte complexe pentru industria de petrol si gaze(
depozite produse petroliere, parcuri colectare si separare titei si gaze

Indaco Systems Indaco Systems este unul dintre principalii dezvoltatori de software din România. Înfiinţată în 1994, este o companie privată, având capital 100% românesc.

Eurobrokers Group-Broker de Asigurare SA SC Eurobrokers Group-Broker de Asigurare SA este o societate de brokeraj in asigurari specializata in reprezentarea si apararea intereselor clientilor sai in raporturile cu societatile de asigurari.

HTI Valori Mobiliare S.A. Societatea HTI Valori Mobiliare S.A. este o Societate de Servicii de Investitii Financiare (S.S.I.F.) infiintata in anul 1997 si este membra fondatoare a Bursei de Valori Bucuresti.

Anchor Grup SA Dezvoltatorul imobiliar Anchor Group - proprietarul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.

IPSO Importator pentru România a vehiculelor Renault, a anvelopelor Michelin şi a echipamentelor agricole Kuhn.

FORD ROMANIA SA Reprezentant General Ford pentru România

FORADEX S.A. Executarea forajelor de explorare si exploatare pentru petrol, gaze, ape geotermale, ape potabile si alte substante minerale utile, teste de productie si punerea in exploatare a sondelor, foraje speciale si dirijate, urmarirea parametrilor geologici si de foraj cu cabine mudlogging etc

AVIA MOTORS SRL

Avia Motors - distribuitor al marcii Skoda in Romania - are ca obiect de activitate comercializarea autoturismelor Skoda, service autorizat pentru marca Skoda (garantie, piese de schimb si accesorii) si Buy Back.


NUTRICOM SA NUTRICOM SA, cu sediul in orasul Oltenita, judetul Calarasi, la doar 60 km de capitala, Bucuresti, este unul dintre cei mai importanti producatori de nutreturi combinate din Romania.

MOTA-ENGIL ENGENHARIA E CONSTRUCAO S.A. PORTUGALIA SUCURSALA ROMANIA Compania Mota-Engil Engenharia e Construcao SA Portugalia, Sucursala Romania este cea una dintre cele mai mari companii portugheze de constructii. Grupul Mota-Engil este prezent pe piata Europei Centrale in mai multe tari ca Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Slovacia , Africa, USA.

EUROVIA CONSTRUCT INTERNATIONAL SA CONSTRUCTIE, INTRETINERE SI REPARATII DRUMURI SI PODURI
PRODUCTIE MIXTURI ASFALTICE
MODERNIZARI , REABILITARI SI CONSOLIDARI DRUMURI
RECICLARE MIXTURI ASFALTICE LA CALD.

INTERNATIONAL LAZAR COMPANY

Companie de transport marfa intern si international, logistica,
casa de expeditii, reparatii si intretinere camioane.