loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Parteneri

Multumim partenerilor nostri pentru buna colaborare si le uram succes in activitatile pe care le desfasoara.

Pretev

Pretev Tehnologii oferă soluții complete, eficiente și calitative în ceea ce privește procesul de pregătire în vederea sudării și nu numai.


SANTIERUL NAVAL ORSOVA S.A. Santierul Naval Orsova a luat fiinta in 1890, ca un mic atelier destinat repararii navelor ce participau la construirea canalului navigabil de la Portile de Fier - SIP Iugoslavia si avut o dezvoltare constanta in timp, cunoscand o evolutie spectaculoasa dupa anul 1991 cand s-a schimbat forma de organizare si denumirea, infiintându-se societatea pe actiuni SC Santierul Naval Orsova SA

Grup Servicii Petroliere (GSP) Grup Servicii Petroliere, este o companie ce desfășoară activități în sectorul forajului marin și al serviciilor anexe, din România.

VARD TULCEA S.A. VARD is one of the major global designers and shipbuilders of specialized vessels. VARD operates seven shipyards as well as subsidiary companies in the areas of design, electro, piping, accommodation and handling systems. Our head office is located in Ålesund, and we have approximately 8,200 employees working in Norway, Romania, Brazil, Vietnam, Singapore, Croatia, Italy, India, Canada, the US, Poland, Estonia, Chile and the UK.

Titan Echipamente Nucleare

Principalele categorii de produse oferite de Titan Echipamente Nucleare sunt:

  • Echipamente din Sistemul de Manipulare Combustibil Nuclear
  • Echipamente pentru depozitarea combustibilului uzat în bazinul de stocare
  • Echipamente pentru Depozitul Intermediar de Combustibil Ars
  • Echipamente pentru transportul materialelor / deşeurilor radioactive
  • Amortizori mecanici de şoc antiseismici
  • Diverse scule şi dispozitive pentru mentenanţa centralelor CANDU
  • Echipamente speciale pentru decomisionarea centralelor nuclearo-electrice cu duratã de viaţã expiratã
  • Alte echipamente şi instalaţii nucleare

Upruc CTR Fagaras Producţia este complet integrată, societatea dispunând de sector productiv forjare-deformare plastică la cald şi la rece, prelucrări mecanice, tratament termic şi laborator pentru determinarea caracteristicilor fizico-chimice şi mecanice ale materialelor. De asemenea începând din anul 2006 printr-o nouă orientare de marketing, s-a înfiinţat un sector productiv pentru asamblarea de Tubulaturi din oţel utilizate în domeniul reparaţiilor şi construcţiilor de nave.

EURO GAS SYSTEMS EGS brings world-class compression to the European, Middle East, Africa and CIS markets (former Soviet Union countries, e.g. Russia, Ukraine, Kazakhstan, and Turkmenistan) at competitive pricing levels. For our products we provide GOST-R certification and RTN certificates for the CIS markets; and CE marked certificates with compliance to ATEX, PED, and Machinery for the European Union markets.

DMT MARINE EQUIPMENT DMT Marine Equipment is one of the leading companies in the maritime sector, with a proven record of over 2700 vessels equipped so far and a promise to make no concessions on quality. We design and produce our products with high consideration towards our clients needs and specific requirements, as well as with a thorough understanding that the equipment we deliver must be fully reliable, highly performant and operative under all and any harsh sea conditions.

DESA STEEL CONSTRUCTION S.R.L.

DESA performs construction activities in Romania, United Kingdom, the Netherlands, Germany, Belgium, Turkmenistan, Sri Lanka.

Individually all the partners have challenging experiences in all areas of construction and they have integrant technical skills that lead DESA to become a fast growing company with more than 500 employees.


INSPET S.A. PLOIESTI Inspet Ploiesti este o companie specializată în construcţia şi întreţinerea echipamentelor de petrol şi gaz, care a fost infiintata in 1990

Luxten Lighting Group Luxten este o companie cu capital integral romanesc si privat. Si-a inceput activitatea in 1949, producand lampi incandescente. In 1980 incepe fabricatia de lampi cu vapori de sodiu de inalta presiune. In 2000 Luxten devine primul furnizor de energie electrica si detine prima licenta emisa in Romania.

Martifer Romania S.A. Martifer is a multinational group based in Oliveira de Frades, Portugal, with over 3,000 employees, focusing its activity on the metal construction and renewable energy areas

Automobile Dacia Cel mai mare producător român de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault. Obiectul de activitate al societății îl constituie producerea și comercializarea de automobile, piese auto, mașini unelte și instalații pentru industria de automobile.

Turbomecania Turbomecanica este o companie producătoare de componente pentru aeronave din România. Turbomecanica este unicul producător de motoare cu turbină de gaze și ansambluri mecanice pentru aeronave din industria românească

IMSAT S.A. IMSAT SA este o firmă specializată în domeniul proiectării, execuţiei şi montajului de  echipamente industriale, structuri metalice, instalaţii electrice,  de climatizare, proces industrial, echipamente electrice, sisteme de securitate, instalaţii pentru căi ferate şi transport urban

Automobile Bavaria Automobile Bavaria Group reprezintă unul dintre cele mai puternice grupuri de firme cu activitate în domeniul auto din Europa Centrală şi de Est. Prestigiul de care se bucură şi experienţa acumulată în decursul a 16 ani, au permis extinderea activităţii la nivel naţional şi internaţional, precum şi semnarea contractelor de reprezentare pentru mărcile BMW, MINI şi Rolls-Royce.

Grupul VEL PITAR Grupul Vel Pitar este liderul pieţei româneşti a produselor de panificaţie si morarit şi un jucător important în domeniul producţiei şi distribuţiei de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi produse de patiserie.

Titan S.A. Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.

MAX BOEGL PREFABRICATE S.R.L Firma MAX BOEGL PREFABRICATE  are ca obiectiv principal de activitate producerea de prefabricate din beton realizate dupa tehnologii de inalta clasa puse la dispozitie de Max Bögl GmbH & Co din Germania.

ARABESQUE ARABESQUE este lider pentru distribuţia materialelor de construcţii si finisaje oferind peste 25.000 de repere.

Valrom Industrie Valrom, liderul roman in productia sistemelor de tevi din plastic.

"Producem si comercializam sisteme de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire, oferind calitate, siguranta si eficienta."

AVICOLA S.A. BUCURESTI Ferma de pasari ; lider pe piata autohtona a carnii de pasare.

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. SNN SA are ca misiune producerea de energiei electrica si termica prin procesul de fisiune nucleara si fabricarea de combustibil nuclear, in conditii de maxima siguranta, competitivitate si respect fata de mediul inconjurator si populatie.

Romtelecom SA Furnizor de telefonie fixa , mobila , servicii internet etc

Tnuva Tnuva este o companie producătoare de lactate care îşi propune să ofere fiecărei familii din România produse lactate de calitate pentru o viaţă mai bună.

Petrom Service PSV Company asigura proiecte complexe pentru industria de petrol si gaze(
depozite produse petroliere, parcuri colectare si separare titei si gaze

Indaco Systems Indaco Systems este unul dintre principalii dezvoltatori de software din România. Înfiinţată în 1994, este o companie privată, având capital 100% românesc.

Eurobrokers Group-Broker de Asigurare SA SC Eurobrokers Group-Broker de Asigurare SA este o societate de brokeraj in asigurari specializata in reprezentarea si apararea intereselor clientilor sai in raporturile cu societatile de asigurari.

HTI Valori Mobiliare S.A. Societatea HTI Valori Mobiliare S.A. este o Societate de Servicii de Investitii Financiare (S.S.I.F.) infiintata in anul 1997 si este membra fondatoare a Bursei de Valori Bucuresti.

Anchor Grup SA Dezvoltatorul imobiliar Anchor Group - proprietarul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.

IPSO Importator pentru România a vehiculelor Renault, a anvelopelor Michelin şi a echipamentelor agricole Kuhn.

FORD ROMANIA SA Reprezentant General Ford pentru România

FORADEX S.A. Executarea forajelor de explorare si exploatare pentru petrol, gaze, ape geotermale, ape potabile si alte substante minerale utile, teste de productie si punerea in exploatare a sondelor, foraje speciale si dirijate, urmarirea parametrilor geologici si de foraj cu cabine mudlogging etc

AVIA MOTORS SRL

Avia Motors - distribuitor al marcii Skoda in Romania - are ca obiect de activitate comercializarea autoturismelor Skoda, service autorizat pentru marca Skoda (garantie, piese de schimb si accesorii) si Buy Back.


NUTRICOM SA NUTRICOM SA, cu sediul in orasul Oltenita, judetul Calarasi, la doar 60 km de capitala, Bucuresti, este unul dintre cei mai importanti producatori de nutreturi combinate din Romania.

MOTA-ENGIL ENGENHARIA E CONSTRUCAO S.A. PORTUGALIA SUCURSALA ROMANIA Compania Mota-Engil Engenharia e Construcao SA Portugalia, Sucursala Romania este cea una dintre cele mai mari companii portugheze de constructii. Grupul Mota-Engil este prezent pe piata Europei Centrale in mai multe tari ca Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Slovacia , Africa, USA.

EUROVIA CONSTRUCT INTERNATIONAL SA CONSTRUCTIE, INTRETINERE SI REPARATII DRUMURI SI PODURI
PRODUCTIE MIXTURI ASFALTICE
MODERNIZARI , REABILITARI SI CONSOLIDARI DRUMURI
RECICLARE MIXTURI ASFALTICE LA CALD.

INTERNATIONAL LAZAR COMPANY

Companie de transport marfa intern si international, logistica,
casa de expeditii, reparatii si intretinere camioane.